V míse smícháme mléko, droždí a cukr. Necháme vykynout kvásek.
V jiné míse smícháme mouku a sůl. Uprostřed uděláme důlek a vlijeme kvásek a olej. Hněteme 10 minut na hladké těsto. Poté necháme hodinu kynout.
Lilek a rajče nakrájíme na drobné kostičky, cibuli najemno a česnek prolisujeme. Petrželku nasekáme.
Lilek opékáme 5 minut na oleji - dáme stranou.
Cibuli opékáme také 5 minut na oleji. Přidáme česnek a po chvíli i mleté maso. Přidáme oregano, lilek, rajče i petrželku. Osolíme a necháme vychladnout.
Těsto prohněteme na pomoučněném válu a rozdělíme jej na 4 díly, které rozválíme do oválu (15x25 cm). Doprostřed oválů dáme masovou směs a zahneme (podle fota).
Lehce našleháme vejce a potřeme jím okraje těsta. Posypeme sezamem a pečeme 20 minut na 200 °C.