Staňte se našimi fanoušky na:

Masový nákyp

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso promícháme se žemlí navlhčenou smetanou, žloutky, solí a pepře a dobře našleháme se studeným vývarem. Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku a tuhý sníh z bílků. Masovou směs rozložíme do zapékací mísy vymazané tukem a upečeme v předehřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

makakela|7. května 2013
mnam Odpovědět
katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!