Medailonky z mořského ďasa umyjte a osušte. Krátce povařte rajčata, oloupejte, rozpůlte, odstraňte jádra a dužinu nakrájejte na malé kostičky. Vezměte hlízu fenyklu, odstraňte z ní zelenou část a s řapíkatým celerem nakrájejte na tenké proužky. Smíchejte česnekové máslo s petrželí, tymiánem a bazalkou, dejte do chladničky. Fenykl a řapíkatý celer poduste na másle, lehce zalijte vodou a nechte vařit tak dlouho, až zůstanou jen asi 4 polévkové lžíce tekutiny. Na pánvi ohřejte olivový olej a medailonky z mořského ďasa smažte po obou stranách cca 2 minuty. Potom vezměte ze sporáku, přikryjte poklicí a nechte dojít. Čtyři polévkové lžíce zeleninové tekutiny vlijte do hrnce, přidejte rybí vývar i vermut a krátce povařte. Mixérem promíchejte s česnekovým máslem Meggle a na závěr vmíchejte rajčata. Dochuťte solí, pepřem, cayenským pepřem a trochou citronové šťávy. Medailonky z mořského ďasa přelijeme omáčkou, vhodná příloha je bylinková rýže.