Vychlazenou Heru nakrájíme na kousky, přidáme žloutky, moučkový cukr a mouku. Ochutíme několika kapkami citronového a vanilkového aroma. Těsto dobře a rychle zpracujeme, aby se nespařilo a bylo hladké a vláčné. Necháme odpočinout 2 hodiny v chladu. Těsto namačkáme do vymazaných formiček-košíčků a pečeme asi 15 minut na 180°C. Ještě teplé vyklopíme a necháme vychladnout. Ve vodní lázni vyšleháme bílky s cukrem do polotuhé hmoty. Pak sundáme z vodní lázně a dál šleháme s přidaným medem a 5 cl pomerančové šťávy. Hmotou naplníme cukrářský sáček s hladkou trubicí a plníme košíčky, ozdobíme kandovaným ovocem a pomerančovou kůrou. Na dokončení můžeme posypat kakaem. Tip: Proslazenou pomerančovou kůru na zdobení si připravíme několik dní předem. Nastrouháme ji, zasypeme cukrem a dáme do malé nádobky s pevným uzávěrem. Dobře utěsníme a necháme odležet. Před použitím kůru vymačkáme, zbylá šťáva se nám může hodit (je vhodná na ochucení náplní i těsta). Při strouhání kůry dáme pozor, aby jsme nezajížděli do bílé dužiny (je totiž po odležení příliš hořká).