Staňte se našimi fanoušky na:

Medové perníčky z žitné mouky

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme sypké přísady, přidáme i ostatní a uhněteme těsto. Necháme ho půl hodinky odpočinout. Pak těsto vyválíme a vykrajujeme perníčky. Přendáme je na plech s papírem, potřeme je mlékem a pečeme při 175 °C asi 8 minut. Po vychladnutí je můžeme ozdobit bílkovou polevou. TIP: Perníčky můžeme tvarovat i ručně.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |27. května 2014
**** Odpovědět
Georgina |13. prosince 2013
zdravější = bezva Odpovědět
kuchticek |5. září 2013
fajn Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
krásní Odpovědět
kikinqa.boc |1. dubna 2013
super Odpovědět
Persefona |31. března 2013
Pěkní beránci Odpovědět
renda9 |31. března 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!