Těsto: Do hrnce dáme máslo, rozpustíme, přidáme med, mléko, sodu, cukr, vejce a za stálého míchání necháme zkaramelizovat (mírně hnědé) - nesmí se vařit. Necháme vychladit. Vychladlou směs vlijeme do mouky a vypracujeme těsto. Rozdělíme na polovinu, podle plechu vystřihneme pečící papír a těsto na něj pomocí mikroténu vyválíme. Přikryté mikroténem necháme 1 - 2 hodiny rozležet a pak na 200°C upečeme do zčervenání. Z vychladlého plátu ztáhneme papír, povrch potřeme po celé ploše rumem, pak natřeme krém a přiklopíme druhý plát. Plát přiklopíme tak, že strana s papírem bude nahoře, papír stáhneme. Povrch potřeme marmeládou a polijeme citrónovou polevou. Necháme částečně zaschnout, nožem naznačíme jak chceme mít velké kousky - nekrájíme. Necháme do druhého dne rozležet a nakrájíme. Krém: 250 ml mléka uvedeme do varu, přilijeme 100 ml mléka ve kterém jsme rozmíchali puding, přidáme vanilkový cukr a za stálého míchání uvaříme hustý puding, necháme vychladit. Vychladlý puding postupně zašleháváme do másla, dochutíme cukrem a mandlovým aróma. Máslo i kaše musí mít stejnou pokojovou teplotu - jinak se srazí.