Medové pláty si rozložíme a pokapeme je všechny opatrně kávou, nebo rumovou trestí a necháme tak den až dva dny, v chladnější mistnosti nebo v chladničce. Kdo si ale chce nechat moučník s krémem delší dobu v chladu, pak není třeba medové pláty prokapavát, neboť moučník se poté dobře rozleží a je měkoučký i tak. Mezitím si připravíme krém z předem uvařeného Salka /v tlakovém hrnci stačí 1,5hodiny. Ke změklému máslu pak zašleháváme postupně uvařené vychlazené Salko a vše vyšleháme pomalu do hladkého krému a pak přidáme ještě pár kapek tresti. Poté potíráme jednotlivé medové pláty krémem. Nakonec na vrchni namazaný plát nasypeme buď oříšky, nebo mandle, cokoliv dle každého z Vás. Necháme v chladu. Poznámka Tento moučník má tu výhodu, že nám velmi dlouho vydrží v chladu - až tři týdny a je chutný ke kávě. Medové pláty jsou k dostání v cukrárnách i v obch. nákupních centrech. Dá se ale udělat i ze Salka, které se prodává již zkaramelizované, tedy pak se nemusí dávat Salko do tlakového hrnce, ale jen se zamíchá Karamel Salko s máslem. Shrnu ještě jednou vše radši: 1 x medové pláty /4 ks jsou v 1 balíčku/ 250 gramů másla 1 Salko káva studená, nebo rumová trest na pokropení medových plátů hrst oříšků, nebo sekaných mandlí