Z 500 g mladké mouky, 100 g tuku na pečení, 200 g moučkového cukru, 3 lžic medu, 4 lžíc mléka a 2 žloutků zpracujeme na hladké těsto ( vyzbrojte se trpělivostí, ale výsledek stojí za to :-) ). Necháme 2 hodiny odležet v lednici a pak vyválíme na tenký plát, ze kterého vykrájíme kolečka průměr 8 cm. Vykrájená kolečka natočíme na kremrolové trubičky. Pečeme při 200 C° cca 10 minut. Ještě teplé trubičky sundáme a necháme vychladnout. Do hrnce dáme 200 ml mléka, 100 g mletých vlašských ořechů, 180 g krupicového cukru, 50 g medu a krátce povaříme. Necháme vychladnout, ochutíme trochou ořechového likéru a zahustíme piškotovými drobečky, aby vznikla polotuhá hmota. Dle návodu rozehřejeme čokoládovou polevu, ve které omočíme konce trubiček a necháme ztuhnout. Nakonec trubičky naplníme oříškovou náplní.