Staňte se našimi fanoušky na:

Medovina na labužnický způsob

Autor receptu: T (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 a 1/4 l hroznového moštu (nebo mladého kvasícího vína)
  • 5 l vody
  • 1 a 1/4 l medu

Pracovní postup:

Vodu převaříme s medem na mírném ohni,při vařenísbíráme pěnu. Po vychladnutí přidáme mošt nebo víno.Necháme dohromady 8-9 měsíců kvasit. Potom medovinu stáhneme a uskladníme k dalšímu dozrávání. Med můžeme přidat také do vykvašeného hroznového vína.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jaroslav.hulka |2. srpna 2014
musím udělatititit . ☺1************ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!