Staňte se našimi fanoušky na:

Medový marcipán

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny si smícháme dohromady napřed měchačkou a nakonec propracujeme dobře rukou.Podle potřeby namočíme ruce do vody.Marcipán vždy tuhne,pokud dělám marcipán na potah, do lednice nedávám vůbec, rovnou potahuji. Pokud si jej dělám dopředu, zabalím, dám do lednice a před použitím zahřeju v mikrovlnce a znovu propracuji. Dělám z něj všechno, kytičky, figurky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |15. srpna 2014
dobrý Odpovědět
kocmaruska |12. června 2013
Super, vždycky jsem dělala potahovací hmotu z kukuřičného sirupu a ten se špatně shání. Med mám doma pořád. Při nejbližší příležitosti vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!