Staňte se našimi fanoušky na:

Medový perník

Autor receptu: monika81v (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady smícháme a vytvoříme řidší těsto které nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dokud není buchta hotova(zkouším špejlí). Podáváme buď pocukrované nebo můžeme polít čokoládovou polevou. Do těsta lze i podle chuti přidat sušené ovoce, rozinky nebo ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |9. února 2014
dobrota, 1+ Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
dobrota Odpovědět
honzíček |24. května 2013
supr Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Opravdu zajímavé. Odpovědět
monika81v |13. května 2013
krystal či krupice je to jedno,ne moučka Odpovědět
roxana-zdena |12. května 2013
Může to být dobré, ale ten popis je dost hrozný. Cukr krystal, či krupice? Odpovědět
monika81v |10. května 2013
Jj a s tím medem to nemá chybu Odpovědět
Konato |10. května 2013
To je vděčná dobrota. Odpovědět
Aggie|15. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
magic11|10. května 2013
perník my rádi :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!