Staňte se našimi fanoušky na:

Medvědí maso

Autor receptu: Anett (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso si může každý vybrat podle své chuti. My máme nejraději vepřové, ale můžeme si naložit do této směsi každý druh masa. Postup je tedy velmi jednoduchý :) Maso si nakrájíme na plátky, a naložíme do směsi, kterou jsme si vytvořily smícháním všech ingrediencí a necháme 24 hod odležet. Poté osmažíme na pánvi a podáváme s opékanými nebo uvařenými brambory. Tak tedy dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!