Staňte se našimi fanoušky na:

Medvědí pesto

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Medvědí česnek nasekáme nahrubo, dáme do vyšší nádoby s ořechy, strouhaným sýrem Gran moravia a solí. Rozmixujeme, přidáme olej a citronovou šťávu a zase promixujeme. Pesto by nemělo být úplně kašovité a měly by v něm zůstat hrudky ořechů. Pesto vydrží v lednici určitě 2 týdny, jen uhladíme povrch a zakápneme olejem. Nenechávat více jak 3 týdny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!