Staňte se našimi fanoušky na:

Meldovaná polévka od Krakonoše

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzená žebírka zalijeme vodou, a pozvolna přivedeme k varu. Po změknutí masa, vývar přecedíme a přidáme do něj pokrájené a propláchnuté zelí. Po chvilce přidáme křen a přivedeme k varu. Zahustíme zlatavou jíškou ze sádla a mouky, necháme povařit do změknutí zelí. Přilijeme smetanu, rozšlehané vejce a obrané , nakrájené maso z žeber. Dochutíme solí a polévkovým kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |6. ledna 2013
hergot to vypadá skvěle hned zítra si to uvařím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!