Staňte se našimi fanoušky na:

Melounové gaspacho

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osmažíme na pánvi česnek, rozčtvrcená rajčata a bazalku. Odstavíme a vložíme do hrnce, kde máme nakrájenou dýni a okurku. Přidáme ocet, hořčici, olej, cukr a bezpeckový meloun Bouquet nakrájený na kostičky. Necháme 10 minut odpočívat. Pak vše rozmixujeme a dochutíme solí. Krevety uvaříme ve vroucí vodě 1 minutu a zchladíme. Gaspacho servírujeme spolu s krevetou a lístkem bazalky. Krevety můžeme vynechat, nemusí být.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!