Korpus: 180g hladké mouky, 50g cukru moučky, 120g másla, 1 vejce, 1 lžíce vody, citronová kůra Náplň: 500g meruněk, 350ml mléka, 60g cukru krystal, 20g vanilkového pudinkového prášku, 1,5 lžíce želatiny, 2 žloutky, 1 vejce, 250ml smetany na šlehání, 2 lžíce Apricot brandy, 1/2 balíčku čirého dortového želé Na koláčový korpus zpracujeme ze všech surovin hladké těsto,které necháme chvíli v chladu odležet. Z odleželého těsta vyválíme placku,vložíme do koláčové formy a důkladně ji vytvarujeme. Dno těsta propícháme na několika místech vidličkou. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a při 200° upečeme. Cukr nasypeme do 2/3 mléka a svaříme.Zbytek mléka smícháme s pudinkovým práškem a za stálého míchání zavaříme do první části.Do ještě horké směsi zamícháme rozšlehané vejce a žloutky a dáme vychladit. Sypkou želatinu promícháme s troškou vody,rozpustíme a necháme nabobtnat.Rozpuštěnou želatinu vmícháme do pudinkového krému. Na konec zlehkavmícháme ušlehanou šlehačku a brandy. Krém naplníme do upečeného korpusu a dáme ztuhnout.Po zatuhnutí poklademe koláč nakrájenými meruňkami a zlehka přetřeme dortovým želé,připraveným podle návodu na obalu a dozdobíme šlehačkou.