TĚSTO - 4 vejce, 150g cukru, špetka soli, 125g polohrubé mouky, 125g škrobové moučky, 1 a 1/2 lžičky kypřícího prášku Oddělit žloutky od bílků. Ze žloutků a 4 lžic horké vody utřít krém. Z bílků a soli ušlehat pevný sníh. Mouku smíchat s kypřícím práškem a škrobovou moučkou. Sníh a moučnou směs střídavě vmíchat do krému. Těstem naplnit koláčovou formu (asi 30cm prům.) a péct 20-30 minut na 180°C. Vyklopit na kuchyňskou mřížku a nechat vychladnout. KARAMELOVÁ MŘÍŽKA - 150g cukru, citronová šťáva Z cukru, citronové šťávy a 1 lžíce vody připravit za stálého míchání hustý sirup. Sundat z ohně a chladit dokud nezačne "vráskovatět". Na pečící papír vidličkou vytvarujeme 6 karamelových mřížek. Mřížky pak opatrně sloupnout a krátce před podáváním položit na koláč. OBLOŽENÍ - 600g vyzrálých nebo 850g kompotovaných meruněk, 300g hotového vanilkového pudinku, 250g malin Meruňky rozpůlit, vypeckovat a oloupat. Na dortový korpus rozetřít pudink a poklást meruňky. Mezi meruňky rozdělit maliny (nakonec položit mřížku).