TĚSTO: 120g třešní,200g hladké mouky,175g polohrubé mouky,75g škrobové moučky,1 sáček prášku do pečiva,120g kokosové moučky,270g krupicového cukru,1 sáček vanilkového cukru,250g másla,4 vejce,125ml mléka,máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání formy. Třešně omyjeme,osušíme a zbavíme stopek.Obě mouky,škrobovou moučku,prášek do pečiva a kokosovou moučku promícháme.Oba cukry utřeme s máslem a žloutky do pěny,přimícháme sypkou směs,přilejeme mléko a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.Bábovkovou formu naplníme po částech těstem a postupně do něj přidáváme třešně.Těsto trochu odhrneme od středu a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 50-55minut.Vychladlou bábovku vyklopíme a buď jen pocukrujeme nebo polejeme cukrovou polevou a můžeme dozdobit kandovanými třešněmi. Tip na polevu: 125g moučkového cukru,1-2 lžíce rumu, špetka potravinářského barviva podle fantazie. Cukr smícháme s rumem a rozpustíme v něm potravinářské barvivo.