Staňte se našimi fanoušky na:

Metyjo i metyjo ( regionálni pokrm z Buchlovicka)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jsou to vlastně v troubě opečené škubánky připravované podle uvedeného předpisu, které se kladou na omaštěný pleh, pěkně do řady za sebou, a vždy je střídavě prokládáme lžičkou povidel. Pak ještě vše posypeme mákem, pomastíme sádlem a zapečeme do růžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |3. řijna 2013
dobré Odpovědět
MsGracia |21. září 2013
ano má tam být 100g, je to překlep Odpovědět
pes |18. září 2013
to je moc dobré Odpovědět
-3 |18. září 2013
to je dobrota Odpovědět
milmach |18. září 2013
sádlo asi 100 g, ne kusů Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!