Staňte se našimi fanoušky na:

Mexický pomerančový dort

Autor receptu: Monina (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ke změklému máslu postupně přimícháme jedno vejce po druhém, cukr, mouku, prášek do pečiva, šťávu ze dvou pomerančů, kůru z jednoho řádně omytého pomeranče a extrakt. Vzniklou hmotu rozprostřeme do koláčové nebo dortové formy a pečeme v el. troubě cca 40 min. na 180 - 200 °C. Já používám formy silikonové, a tak mi odpadá vymazávání a vysypávání. Upečený a prochladlý koláč vyklopíme a navrchu ho pocukrujeme a dozdobíme trochou strouhané pomerančové kůry, plátky pomeranče, ořechy - to je už na vás.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pecenicko |11. července 2014
zajímavé, vyzkouším, recept ukádám Odpovědět
Lenny |21. června 2013
může být fajnota Odpovědět
honzíček |1. června 2013
supr Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Vypadá to zajímavě a určitě vyzkouším. Odpovědět
petra22 |28. března 2013
vypadá užasně Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
Už na pohled krásný Odpovědět
Barakuda |14. ledna 2013
už je mezi oblíbenými Odpovědět
Georgina |12. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
pavlinf |11. ledna 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
bartovce|16. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!