Staňte se našimi fanoušky na:

Milánská pečeně

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky po stranách nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak zprudka opečeme na oleji, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové vyjmeme a přendáme do zapékací misky. Z bílků ušleháme sníh, na každou roštěnku rozetřeme vrstvu a posypeme ji sýrem. Dáme zapéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!