Spaghetti "Rosso Balsamico" s grilovanými kuřecími prsy
100
5
2
Na lžíci másla zpěníme v kastrolu nakrájenou cibuli. Přidáme druhou lžíci másla, pak nasypeme rýži a za stálého míchání ji smažíme 2 minuty na středně silném ohni. Jakmile začne rýže sklovatět, přidáme 1 naběračku bujonu. Vaříme za občasného míchání, až se bujon odpaří. V malém množství bujonu rozetřeme špetku šafránu a přidáme do rýže s další porcí bujonu. Vaříme dalších 20-25 minut a postupně doléváme bujon. Rýže musí být měkká, ne však rozvařená. Sundáme hrnec ze sporáku, přidáme zbytek másla, parmezán, pepř a sůl. Rozmícháme a podáváme. Milánské rizoto lze připravovat jako samostatný chod nebo jako přílohu k masu.