Staňte se našimi fanoušky na:

Mini smažený květák v trojobalu

Autor receptu: Sjuzi (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Proč přidávám další recept smaženého květáku, který je jiný "jen" v tom, že je nakrájený na malé kousky? Vyzkoušejte a uvidíte! :) Velký rozdíl vnímám nejen já, ale i celá rodina. Dokonce vybíravý bratr, kterému klasicky velké kusy květáku nechutnají, tuto "mou" variantu miluje. Dobrou chuť :) Květák očistíme od listů a poté hlávku rozřezáme na menší hlávky. Ty pak rozřežeme na malinké části. Následně si připravím napařovací hrnec, na dno dolili vodu a přivedu k varu. Jakmile voda vře, dám do hrnce připravené části květáku. Květák v hrnci ještě osolím, poté už jen hrnec přikryji poklicí a nechám 10 minut vařit. Po 10ti minutách na plotně sejmu hrnec, vyliji zespod vodu a květák v hrnci nechám ještě alespoň 10 minut chladit. Po chlazení už jen klasicky obalím v trojobal a poté osmažím na pánvi/ dám do fritovacího hrnce. Náklady: cca 40 Kč na celý oběd + příloha

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!