Do hrnce dáme vodu, máslo, špetku soli a zahříváme, až se nám máslo rozpustí. Vmícháme mouku a odpalujeme asi 4 minuty (pozor, 4 minuty počítáme od doby, kdy se začne těsto odpalovat, ne od nasypání mouky). Necháme vychladnout, občas promícháme. Do vychladlé hmoty zašleháme postupně jedno po druhém vajíčka. Těsto dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na plech s pečícím papírem stříkáme věnečky, velikost si zvolíme sami. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, hotové jsou, když se po zmáčknutí nepropadnou. Pozor, když je vytáhneme brzy, tak nám "spadnou". Hned po vytažení z trouby je překrojíme. KRÉM: 300 ml mléka, 1 vanilkový pudink, 250 g másla, 200 g moučkového cukru, rum. Hotové věnečky plníme krémem: z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a necháme ho vychladnout. Je dobré pudink přikrýt potravinářskou fólií nebo zasypat moučkovým cukrem, aby se nám na povrchu neudělal škraloup. Máslo vyšleháme s cukrem a po částech vmícháme vychladlý pudink. Nakonec přidáme rum dle chuti. Krémem naplníme cukrářský sáček a stříkáme ho na spodní díl věnečků, vrškem přiklopíme. Věnečky můžeme jen pocukrovat nebo je přelijeme polevou - citrónovou, mléčnou či rumovou.