Do hrnce nalijte 250 ml vody, osolte ji a přidejte pokrájené máslo. Zahřejte na středním plameni. Jakmile se začne vařit, stáhněte z ohně a vsypte mouku a neustále míchejte; a to tak dlouho, až z hmoty vytvoříte bochánek. Nechte mírně zchladnout a pak po jednom vmíchávejte vejce, abyste získali hladké a lesklé těsto. Lžičkou vykrajujte z těsta bochánky, ty dávejte na plech lehce potřený máslem. Pečte 15–20 minut při 200 °C. Do trouby postavte také nádobu s vodou. Upečené bochánky rozřízněte a naplňte směsí umíchanou z jednoho pudinku uvařeného s cukrem ve 200 ml mléka a dotuha ušlehané smetany. Podávejte ozdobené karamelem. Na náplň: 200ml mléka | 1 sáček vanilkového pudinku | 2-3 lžíce krupicového cukru | 1/2 kelímku 40% smetany ke šlehání