Staňte se našimi fanoušky na:

Mirošišovo maso s houbami

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky a osmažíme na sádle v papiňáku.Šťávu necháme vydusit,přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova.Zasypeme hladkou moukou,za stálého mícháníjí spolu s masem necháme osmahnout a vše podlijeme vřelou vodou.Osolíme,opepříme,přidáme kmín,masox a houby.Přivedeme k varu,papiňák uzavřeme a děláme zhruba 40 minut.Na talířích při podávání zdobíme sekanou petrželkou. Příloha,knedlíky,rýže,hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!