Nejdříve si pozvolna rozpustíme 250 g másla na krém. Do 750 g tvarohu zašleháme rozpuštěné máslo, 200 g práškového cukru a 3 ks vanilkové cukry. Krém dáme do lednice ztuhnout. 6 lžic krupicového cukru na těsto vyšleháme s 6 ks žloutky do pěny a přimícháme ostatní suroviny (6 vrchovatých lžic polohrubé mouky, 2 lžíce oleje, 1 lžička prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa) a vyšlehaný sníh z 6 ks bílků, těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a roztáhneme do stran. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 12 – 14 minut. Krém natřeme na vychladlé těsto, dobře uhladíme a polijeme čokoládovou polevou, kterou jsme si udělali ve vodní lázni, rozpuštěním 200 g čokolády s 50 g másla (másla můžete i přidat, dělám to od oka podle konzistence). Dáme do lednice a jakmile bude čokoláda dostatečně ztuhlá, nařežeme řezy horkým nožem, nejdříve jenom čokoládu a potom dořízneme nenahřátým nožem krém s korpusem.