V misce rozšleháme bílky, opatrně vmícháme cukr a mouku, nakonec i rozpuštěné vlažné máslo. Mícháme dohladka. Plech vyložíme pečícím papírem. Polévkovou lžící nabereme hmotu, nalijeme ji na plech a oblou stranou lžíce rozetřeme do tvaru tenkého kolečka o průměru asi 15 cm. Pečeme v rozpálené troubě (230° C) pouze 3–4 minuty, tj. do doby, kdy okraje koleček zrůžoví, pak je ihned opatrně sundáme z papíru. Horká kolečka přitiskneme ke dnu zavařovací sklenice a opatrně vytvarujeme mističky. Necháme 2–3 minuty na sklenici, poté opatrně sundáme a necháme úplně vychladnout. Malinové pyré: Maliny buď rozmixujeme, nebo propasírujeme přes nylonovou látku, vmícháme griotku a dosladíme cukrem. Jahodová náplň: Nakrájené jahody vložíme do mixéru, přisypeme cukr, mixujeme 2–3 minuty dohladka. Jak je servírujeme? Na talíře nejdříve nalijeme malinové pyré, poté nahodile přelijeme sladkou smetanou a vidličkou nebo hrotem nože vytvoříme různé obrazce. Na takto upravený talíř položíme mističku naplněnou jahodovou náplní a nakrájenými jahodami, dozdobíme šlehačkou, malinou a větvičkou máty.