1) Zeleninu (kromě chilli papriček, rajčátek a šalotky) nakrájíme na stejně velké kostky a smažíme ji na olivovém oleji. Po chvíli přidáme cukr, sůl a pepř a smažíme asi 5 minut. 2) Olivový olej smícháme s bylinkami. 3) Olihně naplníme vychladlou zeleninou z pánve a necháme přes noc naložené v bylinkovém olivovém oleji. 4) Oliheň ugrilujeme do zlatohněda za vysoké teploty. Zastříkneme olivovým olejem a limetkovou šťávou. 5) Chilli papričky, šalotku nakrájíme na jemno, rajčátka na půlky. 6) Krevety zbavíme krunýře a vytáhneme střívko. 7) Krevety dáme do hliníkové misky, zastříkneme olivovým olejem, přidáme rozmarýn, trochu chilli, sůl a pepř a grilujeme. 8) Po krátkém opečení přidáme citronovou šťávu, šalotku, rajčátka a olivový olej a nasekanou petrželku. Grilujeme 5 minut. 9) Krevety podáváme s olihněmi jako rybí mix.