Čokoládové ovoce
30
3
0
Přecedíme rýži v jemném sítě pod studenou tekoucí vodou. Po důkladném propláchnutí rýži nasypeme do mléka a piřivedeme k varu. Přidáme sůl a vanilkový cukr. přikryjeme pokličkou a vaříme při nízké teplotě. (lepší je vodní lázeň). Rýže se velice ráda připaluje. Občas mícháme. Mezitím, co se rýže vaří rybíz umyjeme a zbavíme ho šťopek. Posypeme ho cukrem. Rozklepneme vejce a žloutek odložíme. Ze třech bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutek a polovičku mandlí smícháme s uvařenou rýží. Zbytek mandlí opražíme. (bez tuku). Vmícháme sníh z bílků. Na závěr přidáme rybíz, opatrně vše zamícháme, ozdobíme mandlemi a máme hotovo!