Staňte se našimi fanoušky na:

Mléčná rýže z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hnětací nádoby dáme 1 l mléka, 150 g rýže, 1 lžíci krupicového cukru a 1 oříšek másla. Nádobu dáme do pekárny, zakryjeme ji alobalem ( aby jsme neměli zastříkanou pekárnu ), který propícháme vidličkou a zapneme na program MARMELÁDA. Než budeme mít hotovou rýži, tak si uděláme ovocnou omáčku ( já použila jahody - můžete použít i jiné ovoce). Ovoce si dáme do rendlíku, osladíme dle chuti, povaříme a rozmixujeme. Množství rýže a omáčky se nám vejde do 6 200ml kelímků. Na dno kelímků dáme omáčku a doplníme rýží. Kelímky dáme do lednice a po vychladnutí přeji dobrou chuť ;-) Pro zdravější verzi nahradíme cukr medem :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |2. března 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|2. března 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!