Bramborovou kaši v prášku, 1 lžíci petrželky a 1/2 lžičky soli přelijeme asi 370ml vroucí vody, promícháme a necháme trochu vychladnout. Přidáme solamyl a 1 vejce. Pokud je hmota lepkavá, přidáme ještě trochu solamylu. Bramborové těsto dáme do mikrotenového sáčku (asi 30x25cm). Cibuli a česnek necháme zesklovatět na oleji. Smícháme s druhým vejcem, krupicí, mletým masem, strouhankou a lžící petrželky. Ochutíme solí, koriandrem a chilli. Bramborovou hmotu v sáčku stlačíme na placku, sáček nahoře nastřihneme a rozevřeme. 2 lžíce sýra, směs s mletým masem a další 2 lžíce sýra natřeme na bramborovou hmotu. Pomocí sáčku hmotu srolujeme do rolády a celou ještě zabalíme do alobalu. Ve větším hrnci přivedeme k varu dostatečně osolenou vodu a roládu v ní vaříme na mírném ohni asi 30 minut.