Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem, necháme prosáknout a rozmělníme. Přidáme mleté maso, bílek, drobně nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, strouhanku, pepř, sůl a promícháme. Ze směsi uděláme 4 bifteky a potřeme je olejem. Na másle nebo na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme houby nakrájené na plátky, osmahneme je, zaprášíme moukou, opět osmahneme, zalijeme několika lžícemi vody, přidáme bujonovou kostku, rozmícháme, osolíme, opepříme a podusíme. Bifteky vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme asi 3 minuty, pak je obrátíme a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme bifteky při vysokém záhřevu 2 1/2 minuty. Na talířích je obložíme houbovou směsí a podáváme s rýží promíchanou s hráškem nebo jinou drobně nakrájenou zeleninou.