Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté maso s klobásou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso promícháme s vodou, ve které jsme rozšlehali vejce. Přidáme nastrouhaný česnek, pepř a koření na mleté maso. Zamícháme a necháme odležet. Klobásky obalíme masem a zabalíme do anglické slaniny. Vložíme do vymazaného pekáčku, podlijeme vodou a přikryté alobalem pečeme při 180°C asi 30 minut. Odkryjeme a dopečeme ještě dalších 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |22. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Januse |21. června 2013
dobrá změna mletého Odpovědět
antonin.vavrik |10. března 2013
Zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!