Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté maso s medvědím česnekem v tukové bláně

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme maso, přidáme drobně nakrájený česnek, vejce, salám nakrájený na tenké nudličky, koření, hořčici, podle chuti osolíme, zahustíme strouhankou, asi hrst a dobře promícháme. Větší mikroténový sáček rozstřihneme, potřeme vodou a maso na něj z mísy vyklopíme. Pomocí sáčku vytvarujeme šišku a přeneseme na připravenou tukovou blánu acelou šišku blánou obalíme. Dáme na pekáček vymaštěný olejem, spojem dolů, podlijeme trochou vody, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Podáme s bramborem a zeleninovým salátem nebo studené s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Janka D. |21. května 2013
lákavé Odpovědět
pajunc |21. května 2013
tak to bude veliká dobrota ... vypadá to úžasně! Odpovědět
eviti |21. května 2013
dobré Odpovědět
sari |21. května 2013
ty jo dobrota Odpovědět
Bagorz |21. května 2013
Jenom ta bránice se těžko shání-jinak super! Odpovědět
Konato |21. května 2013
Výborné. Odpovědět
Victor |21. května 2013
Vepřová bránice! Odpovědět
šupina73|22. května 2013
přidávám do oblíbených a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!