Staňte se našimi fanoušky na:

Moje čokoláda

Autor receptu: piskotka (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Použijeme mlékovar se dvojím dnem. Dáme rozpustit tuk a pak přidáme postupně cukr a Amylon. Stále mícháme. Přidáme kakao podle barvy - čím více kakaa, tím tmavší čokoláda. Můžeme použít šlehač. Pokud se nám čokoláda zdá moc tuhá, můžeme popřípadě přidat trochu sádla a zamíchat. Čokoládu nalíváme do formiček a dá se do ledničky ztuhnout. Až bude čokoláda ztuhlá, vyklopíme a dá se zpět do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |13. září 2013
like Odpovědět
b* |27. srpna 2013
uloženo Odpovědět
Victor |9. srpna 2013
1*** Odpovědět
Márč |3. srpna 2013
Skvělé...moje babička ji ještě balila do barevného staniolu a věšela na stromeček. To byla ta nejlepší čokoládová vánoční kolekce...:-))) Odpovědět
Georgina |19. července 2013
vzpomínka na mládí Odpovědět
martinnatr |16. července 2013
uložím Odpovědět
sarka.tuslova |16. července 2013
Hezké. Ukládám :) Odpovědět
-1 |14. července 2013
děláme podobně Odpovědět
milmach |13. července 2013
¨dělám podobně Odpovědět
jobovab |12. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!