Staňte se našimi fanoušky na:

Moje hrk hrk buchta

Autor receptu: Lucinka34 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vylejeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem a upečeme piškot. Pečeme podle toho, kdo má jakou troubu. Mezitím si připravíme krém: Ananasový kompot ocedíme, ale šťávu si necháme. Ananas nakrájíme na menší kousky. Vezmeme si nádobu i s víkem, do ní dáme nakrájený ananas i se šťávou, neušlehanou šlehačku, ztužovač a instantní pudink bez vaření. Nádobu uzavřeme víkem a třepeme s nádobou, dokud se suroviny nespojí v krém. Krém lze udělat i šlehačem, pak ale ovoce přidáme až nakonec a jen už ho lehce zamícháme vařečkou. Krém namažeme na vychládlý piškot, můžeme pocákat čokoládovou polevou, nebo jen ozdobit šlehačkou. :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.gebauerova.9 |24. listopadu 2013
to musí být rychle Odpovědět
Peggy89 |18. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
Hanina |18. listopadu 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!