6 žloutků, moučkový cukr (300 g) a 6 lžic jahodové šťávy důkladně vyšleháme. Potom přimícháme polohrubou a hladkou mouku. Pokud je těsto příliš tuhé, můžeme zředit trochou vody. Z bílků ušleháme sníh, který vmícháme do těsta. Těsto vlijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme při 180 °C asi 30-45 minut. Mezitím si připravíme krém. Jahodovou šťávu, vanilkový pudink a žloutek spolu povaříme. Vznikne tuhá hmota. Promícháme cukr moučka (100 g)a změklou heru a přimícháme vychladlou hmotu. Upečené těsto podél rozřízneme a naneseme náplň. Přikryjeme druhou půlkou těsta. Povrch natřeme náplní a polijeme jahodovou polevou, kterou připravíme podle návodu na obalu a můžeme posypat nastrouhanou čokoládou. Nebo můžeme polít i čokoládovou polevou.