Staňte se našimi fanoušky na:

Moje smetanová koprová omáčka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kyselou smetanu nebo mléko přivedeme do varu V 1 0,5 dl smetany dobře promícháme rozkvedlanou mouku, za stálého míchání ji přilijeme do vařící smetany a necháme vařit 5-10 min na mírném ohni povařit.Omáčku zjemníme tím, že žloutek rozmícháme v trošce oddělané omáčky a pak vlijeme do hotové omáčky a chviličku povaříme. Pak ještě jak kdo má rád můžeme přidat uvařené vejce na hniličku nebo na tvrdo.Příloha je k této moc dobré omáčce doporučovaná knedla, vařený brambor.Nakonec se přidává kopr čerstvý nebo sterilovaný podle toho co je zrovna dostupné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
dobrota:-) Odpovědět
zdenka.r |3. června 2013
ukládám Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
Teda mňam, dlouho jsme neměli. je jasno, co bude zítra :) Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
lucie.l.farova |28. května 2013
hned bych si dala Odpovědět
petra.konfrstova |28. května 2013
vypadá moc pěkně!!! Odpovědět
PetaDomca |28. května 2013
vypadá báječně Odpovědět
Menzy |28. května 2013
Koprovka je u nás velice oblíbená, ale dělám jinak :-) Odpovědět
Barficka |28. května 2013
také dělám, je výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!