Nejprve si uvaříme puding z mléka, vanilkového pudingu a lžičky mleté kávy a necháme vychladnout. Na piškot si oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky třeme s cukrem, vodou a olejem. Přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Vlijeme na plech s pečícím papírem a při cca 180 stupních upečeme (trvá to asi 15 minut, záleží na troubě). Piškot necháme vychladnout a připravíme si krém. Vyšleháme máslo s cukrem a přidáme po částech vychladlý puding. Piškot můžeme pokapat rumem, rozdělíme podélně na tři části a slepíme krémem. Na polevu budeme potřebovat cukr krystal, smetanu nebo mléko, cukr moučka Na polevu si připravíme pánev, ve které necháme rozpustit cukr (zpočátku nemíchat) Krásně se nám udělá středně tmavý karamel, do kterého vlijeme smetanu (stačí 50 ml, záleží kolik dáte cukru) A pozor! Vzkypí to, takže přilévat opatrně raději po malém množství. Mám zkušenost, že lepší je si mléko nebo smetanu ohřát, aby byla horká, lépe se pak karamel rozpouští a neudělá hned tvrdé hroudy. Necháme povařit, aby vznikla hladká hmota a tu vlijeme do misky s moučkovým cukrem. Mícháme do hladka a polijeme moučník. Nakonec pocákáme čokoládou.