Staňte se našimi fanoušky na:

Mokka tolárky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Všechny přísady do těsta uhněteme, zabalíme do fólie a necháme nejméně 30 minut v chladu. Pak na lehce pomoučeném válu a vykrájíme kolečka, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-12 minut na 175°C (plyn st.2). Polovinu vychladlých koleček potřeme rozehřátou mokka čokoládou a do ještě teplé polevy vtlačíme bonbonky - kávová zrnka a necháme ztuhnout v lednici. Nugát zahřejeme ve vodní lázni, promícháme s kávou rozpuštěnou v 1 lžíci horké vody a zbylá kolečka potřeme. Kolečka se zrnky přiklopíme na teplou nugátovou náplň. Rada: Pokud nemáme k dispozici bonbónky Kávová zrnka nebo Coffee beans, tak použijeme zrnka nemleté kávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucík02 |22. února 2016
musím vyzkoušet :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!