Staňte se našimi fanoušky na:

Mont Blanc - dezert

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kousky kandovaných kaštanů dejte do mísy, pokropte rumem a nechte je 30 minut nasáknout. Rumem nasáklé kousky přendejte do velké mísy a šťouchadlem na brambory je rozmačkejte dohladka, nebo je rozmixujte. Z nasekaných kaštanů udělejte zakulacenou hromádku uprostřed mísy. Kopeček pokryjte šlehačkou, povrch uhlaďte nebo nechte nerovný, jak se vám to líbí víc. Dezert můžete podávat hned, když má pokojovou teplotu. Nebo ho můžete nechat v ledničce asi 2 hodiny chladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!