Staňte se našimi fanoušky na:

Moravská fazolová polévka

Autor receptu: darina.studenkova.5 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazoli uvaříme ve vodě, až je měkká přidáme klobásu, veškeré koření a zahustíme moukou rozšlehanou ve smetaně. Můžete přidat i brambory. Podle chuti přidáme ocet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

alenab|3. ledna 2016
Polévka je dobrá, jen klobásu napřed orestuji na trošce oleje nebo sádla - polévka dostane lepší chuť a místo Masoxu už dlouhý čas používám Knorr bohatý bujon, je bez glutamátu, konzervantů a přidaných barviv a nám doma chutná. Polévka je vynikající, pokud zahustíte víc, stačí kousek pečiva a je vynikající večeře. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!