1.těsto: 250 g polohrubé mouky, 2 žloutky, 40g droždí, pár lžic mléka a trochu cukru. Droždí, mléko a cukr smícháme a necháme 1/4h vzejít kvásek. Poté zamícháme mouku a žloutky a necháme vykynout na teplém místě cca 40 minut. 2.těsto: 250 g polohrubé mouky, 250 g změklého másla Zpracujeme těsto a uložíme do chladu Náplň: 250 g tvarohu (ne vaničkový), 1 žloutek, vanilínový cukr, rozinky, cukr podle chuti Drobenka: 2 lžíce másla, cukr krupice a hrubá mouka (nevím váhu surovin). Sypu od oka, až dostanu tu správnou strukturu, tj. ani příliš sypkou, ani moc máslovou. Obě těsta vyválím na oválné placky a položím na sebe. Kratší kraje přeložím ke středu, potom zbylé strany. Rozválím a znovu přeložím. Tohle zopakujeme 3x než máme těsto připravené k plnění. Poté ho rozválíme a rozřežeme na čtverečky a plníme tvarohovou náplní. (Já měla 3 plechy po 16ks, celkem 48 vdolečků). Ukládáme na papírem vyložený plech a vajíčkem namočeným v mouce uděláme v každém vdolečku důlek, do kterého vložíme trochu povidel. Poté je potřeme rozšlehaným vejcem a dáme drobenku. Necháme ještě 15 minut vykynout na plechu a poté pečeme dozlatova při 180 stupních. Posypeme cukrem.