Staňte se našimi fanoušky na:

Moravskoslezský rožeň

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky a mírně naklepeme. Pokapeme citronovou šťávou, olejem, posypeme paprikou, osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet cca 2-4 hodiny, nejlépe však přes noc. Vepřová játra nakrájíme na kousky a zabalíme jednotlivě do plátků slaniny. Na jehlu napichujeme střídavě maso, plátek cibule, játra ve slanině a plátek žampionu. Ještě malinko osolíme,opepříme a opečeme ze všech stran na horkém oleji. I s výpekem vložíme do trouby, mírně podlijeme a pečeme ještě asi 30-40 minut. Před dokončením potřeme hořčicí a posypeme paprikou. Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |19. řijna 2013
mňaam, díky za recept! Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
ohen |12. února 2013
krásné hned bych si dala Odpovědět
jola |29. ledna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
evahu |28. ledna 2013
no to bylo papáníčko Odpovědět
jana.remkova.7 |28. ledna 2013
Já vím!! ty hlavně divočinu!!:-))) Odpovědět
Andrea |28. ledna 2013
Tak to je Jani něco pro mě, masoráda. Pěkné Odpovědět
petr.helman.5|25. řijna 2014
Vypadá báječně rád zkusím Odpovědět
romana.kovarova.92|11. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!