Staňte se našimi fanoušky na:

Moravský vrabec-od babičky

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umyté maso nakrájíme na větší kostky a osmažíme v rozehřátém sádle.Potom osolíme,přidáme cibuli nasekanou nadrobno-zpěníme,přidáme česnek rozetřený se solí a drcený kmín,podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby.Bšhem pečení maso podléváme vypečenou štávouMěkké maso vyndáme,štávu vydusíme,zaprášíme hladkou moukou,osmahneme,zalijeme vývarem a povaříme cca 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |30. řijna 2013
dnes jsem ho dělala, výborný Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!