Staňte se našimi fanoušky na:

Mořské ryby na čabajce

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpalte velký hrnec s poklicí, dejte do něj olej a kolečka čabajky. Smažte asi dvě minuty, aby se klobása rozvoněla. Přidejte brambory a lžičku sušeného tymiánu. Vmíchejte bílé víno, přiklopte a nechte deset až patnáct minut vařit, aby brambory pěkně změkly. Podle potřeby dolévejte vývar. Promíchejte, aby se vše krásně spojilo, a podle chuti osolte a opepřete. Poté dejte do hrnce i cherry rajčata a polovinu bazalky, navrch položte rybí filety osolené z obou stran, posypejte lžičkou tymiánu, přiklopte a vařte dalších pět minut. Servírujte se zbylou bazalkou, pokapané olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
planeta |10. dubna 2013
dobrý recept, ukládám do oblíbených, jistě vyzkouším, ryby jsou u nás oblíbené Odpovědět
biglol |17. února 2013
zajímavá kombinace s tou čabajkou, ukládám a vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Ryby jím rád. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!