Staňte se našimi fanoušky na:

Mořský vlk s pažitkovými lívanci

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si těsto na lívance: - Vejce rozšleháme s mlékem. - Smícháme mouku s kypřícím práškem a solí. Přidáme parmezán a pepř a rozšlehané vejce s mlékem. Vše zpracujeme do středně hustého těstíčka. V případě potřeby můžeme přidat mléko. - Smažíme v lívanečníku z obou stran. 2) Mořský vlk: - Osolíme a opepříme filety z mořského vlka a osmažíme na pánvi. Podávat můžeme z holandskou omáčkou, jejíž recept najdete u mě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
kymlal |23. května 2014
super Odpovědět
sonizna |22. května 2014
Odkaz na moji holandskou omáčku: http://www.tradicnirecepty.cz/omacky/holandska-omacka-podle-sonizny/ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!