Staňte se našimi fanoušky na:

Mořský vlk v solné krustě

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Rybu zbavíme šupin. Dovnitř ryby dáme snítky tymiánu. 2) Z bílků ušleháme sníh. 3) Do sněhu opatrně vmícháme sůl. 4) Na dno pekáčku rozprostřeme vrstvu slaného sněhu ve velikosti ryby. Na to položíme rybu a celou ji obalíme slaným sněhem. Z ryby nesmí nic čouhat. 5) Pečeme 20 minut na 180 °C. 6) Poté solnou krustu oloupeme. Z ryby jde snadno stáhnout také kůže a kosti. Získáme tak filety, které podáváme pokapané citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře :) Odpovědět
objev |1. řijna 2014
Můžeme zkusit i s jinými druhy ryb. Pokud je ryba větší než 400 g, doba pečení bude delší. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!