TĚSTO : 1/4 l vody, 15 dkg ztuženého tuku, 15 dkg hladké mouky, 6 vajec Uvaříme ztužený tuk ve 1/4 l vody, přidáme hladkou mouku, dobře zamícháme a necháme vychladnout. Poté postupně zamícháme 6 celých vajec. Vymícháme hladké těsto, rozdělíme je na dvě poloviny a každou namažeme stěrkou na samostatný předem vymazaný plech. Upečeme v horké troubě. Těsto vytvoří efektní boule. KRÉM 1 : 1/2 l mléka,1/8 másla, 2 vanilkové pudinky,18dkg krupicového cukru, 2 žloutky,1 vanilkový cukr, 2-3 lžíce rumu Odlijeme si trošku mléka a rozmícháme v něm pudink, zbytek mléka v kastrůlku ohřejeme, přidáme žloutky (nejsou nutné), vanilkový a krupicový cukr a rozmíchané pudinky, krátce povaříme. Nakonec do něho zašleháme půl kostky másla a rum. Hotový krém namažeme na obě placky a slepíme je k sobě tak, aby těstové boule na spodní i vrchní ploše směřovaly vzhůru. Povrch hotového dezertu postříkáme rozpuštěnou čokoládou. KRÉM 2: 500 ml mléka, 4 lžíce polohrubé mouky, 2 žloutky, vanilkový cukr, 250 g másla, 200 g cukru moučka. V kastrůlku ohřejeme mléko, přidáme žloutky, vanilkový cukr, polohrubou mouku a velmi krátce povaříme. Necháme vychladnout a hmotu vyšleháme s cukrem a máslem.